مینی پیسی ایسوس ExpertCenter PN53 با پردازندههای رایزن 6000H معرفی شد
ایسوس از یک مینی پیسی جدید با نام ExpertCenter PN53 برای بازار جهانی رونمایی کرده که از مشخصات فنی قدرتمندی بهره میبرد. این مینی پیسی ایسوس به پردازندههای رایزن 6000H شرکت AMD و رم DDR5 مجهز شده است.
گوگل کروم آسیبپذیرترین مرورگر در سال ۲۰۲۲؛ فایرفاکس و اج در رتبههای بعدی
براساس اطلاعات پایگاهداده آسیبپذیری VulDB، گوگل کروم با ۳۰۳ باگ آسیبپذیرترین مرورگر در سال ۲۰۲۲ بوده است.
جولان بدافزارها در گوشیهای ایرانی
پژوهشگران شرکت امنیت سایبری کسپرسکی در مورد بدافزاری جدید که در نسخه اصلاحشده مرورگر Tor قرار دارد، هشدار دادند، این بدافزارها به جمعآوری دادههای شخصی و حساس کاربران می پردازد.
معرفی نرمافزار GIMP جایگزین فتوشاپ
نرم افزار GIMP (برنامه ویرایش تصویر GNU) یک جایگزین قدرتمند، کمحجم، سریع و رایگان برای نرمافزار ادوبی فتوشاپ (Adobe Photoshop) است که برای تمامی سیستمعاملهای ویندوز، لینوکس و macOS در دسترس است.
گوگل بهدنبال بازتعریف جستوجو در اینترنت است
گوگل در رویداد اخیرش موسوم به Search On 22 مجموعهای از راهکارهای جدید را برای کاربران اینترنت بهنمایش گذاشت. اکثر این روشها روند چند سال اخیر این شرکت، یعنی تلاش بهمنظور یافتن راههای طبیعیتر و بصریتر برای افراد برای واردکردن عبارتهای جستوجو و دریافت نتایج مرتبط با آنها را ادامه میدهند.
با قدرت فوق العاده ابزارهای هوش مصنوعی؛
یافتن شهروندان بر اساس عکس های اینستاگرام و دوربین های شهری
یک هنرمند بلژیکی توانسته با عکس اینستاگرام برخی افراد و استفاده از دوربین های شهری آن ها را ردیابی کرده و نشان دهد که نظارت حتی در موقعیت های به ظاهر بی ضرر چقدر می تواند موثر باشد.
اما و اگرهای دسترسی به یک فناوری جهانی:
آیا اینترنت استارلینک به ایران خواهد آمد؟
مجموعه ماهواره های استارلینک با هدف ارائه خدمات اینترنت ماهواره ای و توسط ایلان ماسک طراحی شده و شامل هزاران ماهواره در ابعاد کوچک می شود که سیستم یکپارچه اینترنت پر سرعت را در اقصی نقاط زمین ارائه می کند .در این گزارش به بررسی امکان پذیری دستیابی به اینترنت استارلینک در ایران می پردازیم.
پردازندههای نسل سیزدهم اینتل «رپتور لیک» رسما معرفی شدند
پردازندههای نسل سیزدهم اینتل موسوم به رپتور لیک از معماری هیبریدی بهره میبرند و از تاریخ 28 مهر ( 20 اکتبر )روانه بازار میشوند.
معرفی پیام رسان های ایرانی
کدام پیامرسانهای ایرانی آماده میزبانی از کاربران هستند؟
در چند سال اخیر پیامرسانهای ایرانی خود را ارتقا دادهاند و امروز آماده میزبانی از کاربران بیشتری هستند. در این مطلب چند پیامرسان فعال ایرانی را معرفی میکنیم.
نسخه دوم یو.اس.بی تایپ C با جهشی بزرگ همراه خواهد بود
یو اس بی تایپ C نسخه 2.0 قرار است تا روانه بازار شود و این امر قرار است یک جهش بسیار بزرگ در سرعت عملکرد این درگاه به وجود بیاورد. یک معماری جدید لایه فیزیکی بر روی این فناوری توسعه داده شده است که این معماری جدید موجب میشود تا سرعت فعلی این کابلها که 40 گیگابایت برثانیه است به میزان دوبرابر افزایش یافته و به 80 گیگابایت در ثانیه برسد.